1:a advent

Åh så har då äntligen julen kommit eller rättare sagt advent. Under den här veckan har fler och fler fönster fått stjärnor och ljusstakar, i trädgårdar tindrar olika belysningar i träd och buskar. Dessutom har det kommit lite,lite snö som en extra bonus.

I år är julskyltningen och torgförsäljningen inställt men man kan gå en digital julpromenad istället. Upplägget är egentligen en tipsrunda där frågorna sitter i affärernas skyltfönster. Idag var sista dagen så vi traskade runt i lätt snöfall och lite kallt om näsan.

Under veckan så har vi pyntat lite i vår lya och min man tycker att han hittat en bra lösning för våra adventsljusstakar. Dem sitter fast med bultband.

Julgardiner och hyacinter har fått hitta hit också och azalean har min man köpt till mig. Det mesta av vårat julpynt är på Sri Lanka så vi tar vad vi hittar i våra skrymslen.

I morse så blev det frukost med det första ljuset tänt och sedan gudstjänst on line med kyrkkaffe efteråt även det on line.

Igår kunde vi äntligen bjuda hem några goa vänner som vi inte träffat på länge. Det blev prat, mat och en julig efterrätt, saffranskaka med grädde och minipepparkakor.

Nu blir det till att ladda inför en ny jobbvecka och mer juligt när adventskalendern drar igång den 1.a dec.

Ha det gott! Kram Annika

Gillar

Kommentarer