2:a advent

Då var vi halvvägs i adventsljusstaken och snön har kommit och gått här hos oss. Gråmulet och disigt har våran 2:a advent varit.

Veckan har rullat på och jag jobbar fortfarande på en förskola. Just nu ligger fokus på att pyssla juliga saker och få små uppdrag av en tomtenisse som flyttat in. Klä julgranen var ett av uppdragen. Så gulligt när nästan alla kulor hänger längst ner. Det är inte så lätt när man är liten att nå långt upp på granen.

I torsdags när jag stängde förskolan så började det att snöa och på fredagsförmiddagen så låg snön kvar. Då var det läge för pulkaåkning. Så kul och tur för oss för på eftermiddagen var den i stort sett borta!

I lördags drog vi till Borås för julpyssel med Olivia, David, Viola och Ellen! Racksingen vad vi pysslade! Vi gjorde julpappersstjärnor, filthjärtan, girlanger och tomteluvor sedan klädde vi plastgranen. Så fint det blev tycker jag. Nu gäller det att katterna och Ellen inte pillar och leker i granen!

Viola vann "gissa jullåten och vem sjunger". Ingen är förvånad! Det blev ett knäckkok också. Dem lär inte räcka till jul!

Det blev ju mycket bus med Ellen förstås. Här killar moster Viola henne!

Igår tog vi sovmorgon och adventsfrukost under gudstjänsten. Sedan en promenad i grådasket, skönt faktiskt!

Nu är jag sugen på att se en bra film och krypa till sängs! Hoppas ni alla får en trevlig och julig vecka!Kanske kommer det lite snö igen! Hoppas,hoppas!

Kram Annika

Gillar

Kommentarer