Å så kom Corona

I torsdags var det bara att åka hem från jobbet. Vår dotter Olivia hade testats positivt för corona. I och med att hon varit hos oss tidigare i veckan och sovit över så kunde jag vara smittad. BÅ, min man, var dessutom krasslig hemma så det var bara att sätta sig i karantän och beställa tid för provtagning.

I fredags så var vi då och tog testet och sedan vänta på resultat. Igår kväll så fick vi besked, ett lite komplicerat sådant. BÅ har Corona men inte jag. Nu så har jag beställt ett antikroppstest och sedan väntar vi på telefonsamtal från vårdcentralen. Vi blir i alla fall i karantän en tid framåt och ev ska jag testa om mig inom några dagar. Men vi får se vad som gäller.

Jag måste erkänna att jag redan börjar att känna mig rastlös och uttråkad men det är ju inga bekymmer egentligen. Ska ta och gå lite små promenader ute men naturligtvis inte bland folk. Det blir också gudstjänst på nätet idag och sedan blir det att pyssla om sjuklingen. Äta digestivekex med brieost och tomatmarmelad är också en sysselsättning!

BÅ har mått dåligt och varit riktigt krasslig. Nätterna har varit värst men just nu verkar det som att det vänt. Så glad för det! Det är verkligen viktigt att vi alla tar det här på allvar och tänker oss för!

Vi är lyckligt lottade med familj och vänner som hjälpt oss att handla,fixa ärenden och kommit med uppmuntran. Så tacksam!


Ha nu en trevlig 1:a november!

Kram Annika

Gillar

Kommentarer

Maggan Gustafsson
,

Kära vänner. Krya på dej BÅ vi ber för er. Hoppas att det vänder fort. Ta det lugnt och var rädda om er. Stor varm kram från oss till er

Kerstin Lantz
,

Kryakramar från oss! 🥰🙏

srilankaadventure
srilankaadventure,
Anna
,

Krya på er kusifin! ❤️