Åh nej! Nej och nej!

Det här dygnet slog jetlagen till ordentligt. Somnade som en stock i går kväll men vaknade efter en timme och var hur pigg som helst. Somnade om framåt morgontimmen och släpade mig upp vid 6:30 för morgongympa. Efter frukost så var jag tvungen att sova en stund. Så konstigt?! Tycker att det funkat så bra dem andra dagarna.

Den här bilden säger inte så mycket men låt mig förklara. Ser ni den lilla svarta flärpen som hänger ner från dörren? I den fäster man TRX bandet. Som ni vet så får vi inte lämna rummet överhuvudtaget. Vi bor längst bort i en lång korridor och det svänger av lite så ingen ser oss om vi är precis utanför dörren. Själva ytterdörren till vårt rum går inåt så då fäster man bandet åt motsatta hållet. En säkerhetsåtgärd så att inte dörren flyger upp när man tränar. Vi var alltså lite olydiga och tränade utanför vår dörr. Vi var tysta som små möss och viskade till varandra. Allt gick jättebra tills vi skulle gå in. Då fungerade inte kortet till dörren! Nämen men alltså jag blev livrädd och jag bad och förbannade och allt annat jag kunde komma på för att kortet skulle fungera! Men nä icke då!

Det var bara för BÅ att traska bort och få hjälp. Under tiden gick jag igenom alla möjliga scenarier. Typ att nu kommer en av militärerna som vaktar hotellet och säger att nu packar ni ihop! Ni åker med nästa plan hem till Sverige och är utvisade för alltid! Eller så funderade jag på att ställa till en riktig scen med stora krokodiltårar och bönande på mina bara knän be om förlåtelse! Vi ska aldrig göra så igen!! Ja vad skulle vi säga? Det fanns liksom ingen ursäkt!

Efter en stund kom BÅ tillbaka och öppnade dörren. Ingen var sur och ingen hade ställt några frågor. Behåll detta för er själva men vi smyger fortfarande ut och tränar med TRX:et ibland. Men bara en i taget så att någon kan öppna inifrån om kortet inte fungerar!

Här är förresten utsikten från vår balkong! På morgonen brukar vi sitta här och dricka morgonkaffet/teet.


Ha det så bra!

Kram Annika

Gillar

Kommentarer

Marbellatanten,

He he .. jo, nog bra att träna en och en 😃

Men skönt att ni är i värmen igen 😊

marbellatanten.wordpress.com/