Ca 1 bild i timmen

Då var det äntligen fredag och här ska vi satsa på fredagsmys form av popcorn och något svenskt godis, kanske någon film också. Vi har varit utanför vårt rum idag för att ta PCR-testet. Skönt att få gå en sträcka som är längre än ca 10 m som är längden på vårt rum.

För att ni ska få se lite hur våra dagar ser ut så tog jag 1 bild i timmen igår, på ett ungefär. Så här är första bilden tagen 6:30. Dags för morgongympa med stretch och lite rörlighet. Så fruktansvärt stel jag är på morgonen!

7:47 frukost. Den bestod av grön soppa med något ris, rullat ris med kokosmjölk och kulformad jaggery, något kött och ett grönt äpple. Te eller kaffe. Inte riktigt min smak!

9:01 arbetsmöte med indienprojektet.

10:36 Fika ute på balkongen. Mums! Fika är ju något ibland det bästa som finns! Varanen är faktiskt i landet precis ovanför det högra gröna äpplet.

11:30 Andlig spis! Denna punkt fick byta plats med indienmötet. Annars tycker jag att det är bäst att starta dagen med detta.

12:03 Rensa, fixa och få ordning ibland mejlen och alla adresser. Varanen kom och hälsade på också!

12:55 Viktigt samtal med en av dem viktigaste personerna i mitt liv! Hon kan säga momo nu! Saknar henne så att jag blir tokig ibland!

13:52 Jobbar med två kvinnoprojekt jag har på gång. Ett har redan rullat igång lite smått det andra behöver jag mer rådgivning om. Ska berätta mer längre fram!

15:57 Eftermiddagsfika! Halleluja!

17:02 städdags på rummet. Vi får in så mycket svart damm. Tror det kommer från AC:n.

18:04 Phu!Det var jobbigt! Träningspass i form av Tabata och jag var helt slut!

19:20 Tre rätters middag. Löksoppa, någon kycklingpasta med grönsaker och en liten glass till efterrätt. Kaffe/te och choklad på det. Nu förstår ni varför vi måste träna!

20:20 Avslutade kvällen med att se på slutet av skidskyttetstaffeten och lite surfande. Sedan God natt!


Ja så ser våra dagar ut! Inga stora utflykter eller äventyr. Mest datorn och matpauser. Men på söndag släpps vi ut och förhoppningsvis kan vi behålla några bra vanor som vi skaffat oss!

Ha nu en skön fredag!

Kram AnnikaGillar

Kommentarer