Dags att börja säga farväl

Nu börjar den här tiden som jag ofta tycker är jobbig. Jag har aldrig gillat att säga hejdå till dem som står mig nära men nu börjar tiden då vi måste göra det. Imorgon åker vi till Indien och kommer tillbaka på torsdag för att sedan på fredag starta vår resa till Sverige.

Den här gången är det jobbigare än någonsin att ta farväl. Vi försöker att inte visa våra vänner att vi tycker att det är svårt att lämna dem. En del har trott att vi inte vill komma tillbaka och bli jätteglada när vi säger att det är klart vi kommer i september. Vi har ju vårt liv här.

När jag skriver detta har min bästa vän C åkt. Usch! Vi lovade varandra inga tårar men när C åkt kunde jag inte hålla dem tillbaka. Det är så svårt att lämna någon som man vet måste kämpar ensam i dessa fruktansvärda tider. Det är outhärdligt!

Men jag längtar hem så enormt mycket. Jag längtar efter mina nära och kära. Jag längtar efter att få krama och pussa mina barn. Jag längtar efter att få klappa min dotters bebismage, få känna sparkarna och höra Minipiris hjärtljud. Jag längtar efter vännerna och storfamiljen, kyrkan, så klart.

Både BÅ och jag behöver få tid att bearbeta det vi varit med om och det går inte att göra där vi befinner oss nu.

Mitt hjärta är delat. Jag både vill stanna kvar och inte. Jag har vänner jag älskar här och familj och vänner jag älskar i Sverige. Funderar på att samla in pengar till mina vänner så att jag kan skicka ner men jag vet inte? Jag vill hjälpa dem fast jag är i Sverige. Mycket som snurrar i huvudet nu! Jobbigt!

Kram Annika

Gillar

Kommentarer

Lena
,
😘❤️🥰❤️