Dan före dopparedagen 

Hoppas att du inte stressar ihjäl dig utan kan njuta av julen lite ibland! Vi har på ett sätt klarat av julen redan då våra döttrar firar jul i Uppsala. Nu har vi bytt julklappar, gjort julmat och annat sedan i lördags och hunnit vara både i Sävsjö och Borås.

I söndags då det också var 4:de advent så kom min mamma och hennes man Jan hit för lite julfirande. Det blev glögg i ösregn och kycklinggryta kryddat med Samuel Nickolaussons sjungandes O Helga Natt. Vilken julkonsert Församlingen Guds Kraft har gjort!

Kom på i måndags att det var 21 december årets kortaste dag. Så härligt att det vänder och går mor ljusare tider!

Värdparet!

I måndags fick jag dessutom två rejäla julklappar men dem är hemliga än så länge! Hann med att jobba lite på förmiddagen innan det bar av till Borås. Väl där var det fika, matlagning och julgodis.

Å så lite julklappsöppnanden. Ellen in action!

I tisdags stod det låååång sovmorgon och häng med brunch på planeringen. Men sen blev det åka av när uteisen var öppen och skridskor var medtagna. I regn åkte vi skridskor och glöggade så att det skvätte om att! Sen blev det hemfärd till Sävsjö!

Idag har vi varit på kyrkogården och tänt ljus och lämnat en julblomma i Kroken. Det var nästan så att solen tittade fram.

Nu är det läggdags och jag önskar dig en riktigt GOD JUL!

Kram Annika

Gillar

Kommentarer