Där vi ska vara

Ibland kan även Colombo vara vackert. Som när eftermiddagssolen sken på fruktstånden och Buddhastatyerna vid Pettah market mittemot Fort, tågstationen.

Själva var vi påväg till vårt första FBS möte inför 2020. Det är skönt att vara tillbaka och börja starta upp ett nytt år. En hel del saker kommer att hända för FBS och redan nu på lördag läggs förberedelse för en ny skola. Vi ska testa att lägga upp kursen i 3 delar och delkurs 1 kommer att innehålla 13 lektioner och inriktning på privatekonomi. Vi får se hur det tas emot.

Vi håller också på att ta fram vårt materiel i en läroboksformat men mer om det senare.

I söndags följde jag så klart Sveriges bronsmatch mot Finland. Grymt att ta en bronsmedalj! Grattis!

Igår besökte vi som hastigast vår fd elev, Anthony, som startade ett plaståtervinningsföretag efter FBS-examen. Just nu testar han att torka den tvättade plastflisen i solen. Mycket miljövänligt men kräver förstås stora markytor.

Vi är ju fortfarande jetlaggade till tusen men det får ta sin tid. Har förresten jagat myror i några dagar. Fattar inte hur dem kan komma in i förpackningar som är oöppnade. Skrutt är det!

Nu i vår kommer jag och jobba mer med resebyrån tillsammans med vår medarbetare Chenuka och det känns spännande. Här finns det en intressant grej på gång, som fortfarande är hemlig, men håll tummarna att allt ska gå bra!


Det är skönt att vara tillbaka där vi ska vara!

Ha en skön torsdag! Själv ska jag slänga ut julen!

Kram Annika

Gillar

Kommentarer