Det händer så mycket skoj

Vilket underbart väder! Två härliga sommardagar med grill och chill! Nästan inget slår det! Det blev lite tyst här på bloggen och det beror på att det blev full fart på vårt liv!

Naturligtvis så var det ju uppstarten av Ceylon Design som tagit det mesta av tiden. Nu är webbshoppen i full gång och vi försöker lära oss så mycket som möjligt. Två olika system ska synka ihop och hur gör man när saker och ting inte fungera. Just nu flyter allt på som det ska och det är så kul! Du har väl tittat in hos oss? Bilderna är från våra fototillfällen med våra fina modeller!

Sen har ju Ellen varit hos oss men då var det minsann inget mysigt väder. Det blev bara några små korta äventyr och sen massa mys istället inomhus.

Förra veckan hamnade vi i Stockaryd för att spela in ett morgonprogram för TBN Nordic. Programledare var inte mindre än vår pastor, som övrigt går under namnet Peo. Han är ju också min mans storebror. Programmet heter Godmorgon och sänds tisdagar och torsdagar kl.9:00 på TBN Nordic.

Nu i helgen har vår dotter Viola flyttat till en annan del av Göteborg och vi var där och drog flyttlasset. Olivia med familj kom med en riktig festmåltid på eftermiddagen. Viola har numera tillträde till en trädgård och vi hade så underbart. Med oss var Violas kompis Veronica (vår fotomodell) och dem två ska nu alltså bo ihop ett tag. Det blir vändas bra!Blev lite morsdagfirad också!

Morsdag kunde ju firas ute och vi åkte hem till min mamma på middag! Där var också syrran och brorsan med sina andra halvor, Roy och Anette.Trevlig, mysigt och härligt! Sen äter man ju så att man storknar av mammas mat! Mätt som en plätt!

Innan Rörvik så var vi och plockade liljekonvaljer och köpte prinsessbakelse till svärmor. Ett litet snabbesök!

Nu är det dags att krypa till kojs! För mig väntar lite jobb på Fritids och det är en fullspäckad vecka som börjar med morgonmöte med Olivia.

Sov gott!Kram Annika

Gillar

Kommentarer