Bröllopsdag

Vi är inte så romantiska av oss eller rättare sagt att vi är det på vårt vis. Det är i alla fall fantastiskt att vi har varit gifta i 32 år och jag känner mig tacksam. 7/7 1990 startade vi vår resa tillsammans som gifta.

Vi var rätt sega i torsdags för vi hade varit ut och härjat dagen innan och kommit hem sent. Innan vi gick upp så funderade min man på varför det är mannen som inte får glömma bröllopsdagen och att det är liksom han som bär ansvaret? Tradition? Hur som helst så när BÅ skulle göra frukost så fanns det inte mycket att ställa på bordet. Han fick lomma iväg till affären i regnet. Stackarn!

Själv slöade jag hela förmiddagen även efter frukost.

Vad blev det då till middag? Det blev stekt falukorv och makaroner med tända ljus! Enkelt, smidigt och gott!

Sen var det dags att dra till Växjö för att se Top Gun Maverick. Den första filmen gjordes 1986. Jag måste säga att uppföljaren var förvånansvärt bra och spännande. Mycket flygscener förstås och många flashbacks! Kan rekommendera att se ettan innan du knallar iväg till BIO:n.

Efter att vi nöjda satt oss i bilen så styrde vi kosan till Kalvsvik, söder om Växjö. Där finns nämligen Sara Bäckmo och Skillnadens Handelsträdgård. Jag har följt henne på Instagram och jag tycker hon är helt suverän på många sätt. En inspirationskälla! Varje torsdag mellan kl.17-20 så har hon och hennes medarbetare blomsterkvällar och man är välkommen att komma och binda sig en bukett. Priset för din bukett beror på vad den väger.

Här står vi med min vackra bukett med röd rölleka, någon form av mini prästkrage, blåklint och hallonkvistar. Det var ett trixande för att få till det men fick bra instruktioner från Sara. Hon, Fin-Sara, kändis och allt, gav mig buketten för att det var vår bröllopsdag! Hur fint var inte det! Jag blev så rörd ända in i hjärtat!

Eftersom det blev väldigt sent innan vi kom tillbaka till Växjö så fick det bli en fika på ... suck ... MC Donalds.

Vi insåg att vi valt bra aktiviteter eftersom vädret stundtals var srilanka stil. Vi hade en fantastisk bra bröllopsdag måste jag säga!

Kram Annika

P.S Idag är det en händelserik dag på Sri Lanka med landsomfattande demonstrationer. Vi följer nyheterna för att se vad som händer. D.S

Gillar