Muffins, moped och  sprätthöns

Här var det helgdag igår sk poya (fullmåne) så vi var hemma och grejade med lite av varje. Jag passade på att tvätta för det var soligt och varmt. Inga strömavbrott!!!

Och så fick jag för mig att jag skulle baka muffins. Jag blir så trött på att bara ha kex och så hade jag allt hemma för muffinsbak.

Kände mig nöjd innan dem åkte in i ugnen men ...

...inte lika nöjd när dem kom ut. Jag hällde troligtvis i lite förmycket smet och formarna var lite fuktskadade. Men dem blev faktiskt goda! Det är väl ändå huvudsaken eller?

Vi har startat jakten på boende till dem som ska komma ner och jobba åt oss i höst. Vi vill att dem ska hitta ett bra boende där dem kan trivas.

I onsdags var vi söder ut till Meetiyagoda för att möta den som ansvarar för mark och odling i området. han kunde hjälpa oss med vad som var möjligt att odla på platsen och vad som är tillåtet. Eventuellt ska vi sätta upp två växthus där vi ska odla fram småplantor som kan säljas vidare. Än så länge är inget bestämt men det skulle vara kul att komma igång med något.

Vi träffade också Ridma, längdhopperskan, och hennes vän. Jag har ju pengar till henne och hon ska få dem genom en vän. Det kan också bli ett kylskåp. Vi ska kolla upp detta.

Det bor ett par på platsen som också har startat upp med lite höns. Så roliga att titta på där dem gick ock sprätte!

På vägen hem åkte vi förbi en mopedaffär och såg denna. Vi var tvungna att stanna och kolla. Någon som har sett nån sån här innan?

Annars så blir det mycket kontorsjobb och därmed mycket stillasittande så vi försöker att träna varannan dag. Vi mixar med löpning, styrketräning och TRX. Sen cyklar vi mycket, vart vi en ska i Negombo.

Självklart pratar vi med Ellen och Noah varje dag. När den här bilden togs så var Ellen på förskolan! Längtar så efter dem mina små älsklingar!

Kram Annika

Gillar