Vilken kokande lunch

Hoppas ni har en skön helg. Vi har lyxat till det med en massage nu i eftermiddag. Väldigt skönt!
September månad har börjat och vi jobbar på med att förbereda för våra svenskar som ska komma om 1 månad ungefär.
September betyder ju också SHL start, 17 september! Tjoho va gött!

Chenuka har kommit tillbaka och var bara hemma och vände för att åka till oss.Så gulligt! Han hade massa gott med sig till oss. Tack så jättemycket!

I torsdags var vi och gjorde massa ärenden i Colombo och blev sugna på lunch. Vi hittade en Kinarestaurang bredvid där vi skulle in och lämna några dokument. In klev vi och insåg rätt snabbt att här serverades inga vårrullar.På varje plats runt borden var det en värmeplatta. Sedan beställde man en gryta och tillbehör som man ska lägga i sin gryta.

Grytan kommer in och sedan slår man på plattan och väntar på att den ska koka.

Under tiden blandar du din dippsås. Det fick vi hjälp med då det var ca 12 ingredienser.

När grytan väl kokade så la du helt enkelt i det som du beställde och väntar på att sakerna skulle flyta upp. Då är dem klara för att tas upp och dippas i såsen.

Helst ska allt genomföras med pinnar.

Våra tillbehör var biff, räkbullar, chop soy, bönpasta, murkelsvamp och något vitt slemmigt.
Tyckte att det smakade helt okej och det var en väldigt kul men oväntad lunch. Hit vill vi gå igen.

Imorgon blir det kyrkan och ostutdelning! Min svenska start blir framskjuten något så den blev inte idag.
Fortsatt trevlig helg!

Kram Annika

Gillar