Pyssel och gardinstänger

Det är mycket som förbereds nu i dessa dagar, framför allt kontoret i Negombo. Vi har letat tyg till ljuddämpande draperier och igår så sattes det upp väggar. Det som fattas nu är ett litet konferensbord och kontorsstolar. Sen är det lite annat småfix.

Chenuka måste följa med eftersom ingen kan engelska i tygaffären och inte heller vår sömmerska. Kan inte säga att det var det roligaste timmen för honom även om vi försökte.

I tisdags jagade jag en sax, en riktigt bra som man kan klippa i tyg med. Tänkte att jag skulle fixa det själv men nej det gick inte. Stackars Chenuka fick hjälpa mig tillslut i alla fall. Han tog mig till en pytteliten affär och jag blev så lycklig. För det första så fanns det en sax där och sedan allt möjligt för pyssel. Åh så glad jag är för detta! Hit ska jag gå ofta!

I onsdags så var det Ellens födelsedag! Vår underbar, gosiga och härliga Ellen! 3 år!

Den årliga och obligatoriska hälsoundersökningen klarade vi av i torsdags och rekommendationsbrevet har vi också fått så nu lämna vi in visumansökan på måndag. Kolla dem här två tanterna. Så gulliga och helt inne i sina mobiler. Dem var också på hälsoundersökning.

I fredgsmorse hade jag en kamp att utkämpa och mitt vapen var en gardinstång. Uppe i mitt arbetsrum hade det flugit in en bålgeting(?) och den flög omkring så jag kunde inte göra något. Det är inget man vill bli stucken av. Jag lyckades tillslut, efter lång kamp, att få den att flyga ut genom ett öppet fönster.

Sedan hände så mycket annat tokigt och snurrigt den dagen. Det som ställde till det mest var ett strömavbrott mellan 9-17 på kontoret. Reparationer skulle det hållas på med hela dagen. Suck!

Idag har jag haft min andra omgång svenska med mina 6 elever och det går framåt. Det är nästan så att jag våga säga att det är lite kul!

Jag har dessutom fått en duschdörr. Den gamla kraschade ju över mig i våras och nu äntligen kom det ett gäng och satte upp en ny.

I morgon får vi Sverige besök i form av Oscar och Tyra. Chenuka kommer också! Han ska laga mat och samtidigt lära mig hur man gör. Ska bli så kul! Har handlat och ser fram emot att få besök!

Nu ska jag kolla på hockey och säger godnatt!

Kram Annika

Gillar