Full fart med tomte, troll och julgransjakt

Sitter här i våran soffan och hör hur det smattra mot fönsterrutan. Marschallerna vi tände tidigare idag har regnet släckt. Det gör inget för festen är slut och det är snart dags att sova. Kanske blir det en kopp te till innan läggdags? Och en pepparkaka eller skumtomte eller varför inte några brysselkål? Har så mycket gott hemma i kylskåpet nu! Vilket fall som helst så kommer här en liten glimt av veckan som gått.

Hjälp som man kan se ut när man är hos frissan! Här sitter jag och ser ut som ett troll med folie och någon värmeapparat för att bli fin till jul! Riktigt lyxigt att bli klippt och slingad. Den perfekta julklappen till mig själv!

Vi hade minsann finbesök på förskolan denna veckan! En tomte som både kunde gunga och åka rutschkana! Så mysig och go tomte som tog en lekpaus hos oss!

I år hade vi en utmaning när vi skulle hitta en gran. Den skulle vara både smal och snygg! Ut till Kroken for vi med min mamma och hennes Jan som också behövde en gran.

Fyrhjulingen behövde luftas lite så vi passade på att göra det också! Så fruktansvärt kul men rackarns vad svårt jag har med att växla!

Efter denna fartfyllda julgransjakt så lastades granarna och vi blev bjudna på middag och änglaspel i Rörvik.

Där står granen i sitt lilla hörn och jag har krafsat ihop lite pynt och fixat glitter. Dem små husen är julpynt från Sri Lanka!

Nu väntar julveckan med lite jobb och julfirande om vartannat och några dagars ledighet!

Om vi inte hörs innan dess så önskar jag dig en riktigt God Jul!

Annika

Gillar

Kommentarer