Glad Påsk

I vanliga fall brukar jag vara rätt pysslig i påskveckan men inte i år. Vi bor fortfarande i våra resväskor och mycket av påskpyntet har vi i vårt hus på Sri Lanka. Nästa vecka hoppas vi att vi kan flytta in i vårt hem här i Sävsjö.

Den här veckan har vi hjälpt svärmor med att plantera på kyrkogården och gjort lite fint inför påsken. Svärmor sitter isolerad men hade gjort lite planteringar som vi satte på gravarna.

En snabbvända ut till Kroken blev det också. Ser fram emot när det börjar att spira och körsbärsträden blommar, då är det så vackert här.

Vi håller också kontakten med Sri Lanka och vårt FBS team som sitter lite spridda i Colombo där utegångsförbud fortfarande gäller. Det sker också flera initiativ som hjälper dem fattiga bla LEADS.

Vi kommer att fira påsk i Borås med dem våra. Alla är friska och vi blir 6 st som träffas och isolerar oss. Naturligtvis så blir det lite mys med den här godingen och lite 26 års kalas för Olivia.


Önskar er alla en riktigt fridfull påsk!

Kram Annika

Gillar

Kommentarer

MarbellaTanten
MarbellaTanten,
Glad Påsk på dig. Du är inte ensam med påskpyntet, jag har inte heller något ... förutom gula blommor som inte ens är påskliljor, men lite gult finns det 😃
nouw.com/marbellatanten