Hallå! Här är jag igen!

Hur ska jag förklara den här tystnaden? Jag har helt enkelt jobbat och jobbat. Så vad har det funnits att skriva om? Kändes lite tråkigt och oinspirerat. Nu har jag träffat på folk som undrat om jag slutat att blogga och vill att jag ska starta igen. Jag hade tänkt att göra det när vi kommer ner till Sri Lanka men kan väl börja lite grann redan nu.

Jag har ju trots allt gjort lite mer än att bara jobbat. Så liten sammanställning kommer här.

Juni månad och halva juli upptogs av tältprojektet Det finns hopp. Största projekt jag jobbat med och det absolut roligaste. Totalt 29 arbetsområden. Mitt ansvar blev mat till våra funktionärer (250 pers) och in-utcheckning. Det var mycket fika och mat som gällde. Ska berätta mer om detta en annan gång.

Jag jobbade också på ett gruppboende och hoppade in på Fritids när det behövdes och i slutet blev det några lärarlektioner. På Fritids gillade barnen att bygga med LEGO.

Vi har hunnit med att fiska, grilla och träffa familj och vänner. Det är så fantastiskt att ha så många runt omkring sig!

En av dem bästa helgerna fick vi på Öland då hela vår lilla familj fick ha semester i några dagar. Vi hade det så lyxigt!

Ni kan inte tro vilka vi stötte på då!Några hundra meter från oss var Margaretha och Ove och campade med sin husvagn! Ove och Margaretha jobbar med ett barnhem uppe i norra delen på Sri Lanka! Så fantastiskt att vi kunde träffas på en fika! Lycka!

I början av augusti var jag på min första babyshower. Vår äldsta dotter väntar vårt första barnbarn.

I augusti hade vi 10 års jubileum för Focus Business School. Tänk att vi får vara en del i något som förändrar, hjälper, ger hopp till människor i svåra situationer. Just nu är FBS i 35 länder!!!!

Lite tv-inspelningar, tidningsintervjuer och lite medverkan här och var har också hunnits med.

Japp lite blandat av vad sommaren erbjudit för mig och vår familj!

Kram Annika

Gillar

Kommentarer