Hemlängtan och nytt jobbprojekt

Jag längtar hem! Längtar efter Ellen. Längtar efter att få pussa och snussa, läsa böcker och titta på hennes lilla tält. Där bor alla typ som Nalle Puh, Baloo och kossan Jonna. Jag längtar efter familjen och vänner, gå skogspromenader och...

...att vi ska öppna upp vår webbshop Ceylon Design. Nu jobbar Olivia och jag nästan dygnet runt. Nej inte riktigt så men vi lever med det i huvudet 24/7. Den 19 maj är vi på svensk mark igen.

Förra veckan ändrades våra planer så vi fick tänka nya. Det kan ju vara så att vi inte kan åka tillbaka till Sri Lanka som vi tänkt i slutet av juni pga av Corona. Det innebar att allt som skulle handlas in i juni fick handlas in på 1 vecka. Bara för att säkra upp lite i alla fall.

Åh det här är så kul och fokus är faktiskt att hjälpa kvinnor. Ska berätta mer i veckan.

Mest sitter jag nu vid datorn och gör listor hit och dit. Klipper och klistrar. Största förändringen under dagen är att jag byter jobbplats till AC-rum, stå plats i köket eller breder ut mig på vardagsrumsbordet.

Sen ringer det på mobilen och det ska förklaras var vi bor på Sinhala/engelska och sedan kommer leveranser. Dem ligger lite överallt i huset.

Olivia får också paket!

Sen förvandlas arbetsplatsen till träningslokal.

Idag så blev det afternoon tea med våra vänner Chenuka, Mary och Anthony. Inköp av elefantbyxor fick det bli också. Det är dem enda som får komma hem till oss nu.

Imorgon så blir det sista arbetsdagen i Colombo. Jag ska få dem sista leveranserna och det ska fixas lite annat. Det gäller att tänka efter en extra gång ifall vi får vänta med att komma tillbaka. Det ser inte så ljust ut just nu när det gäller Corona utan det blir fler och fler smittade. Sorgligt men hoppas att dem ska börja vaccinera igen!

Kram Annika


Gillar

Kommentarer