Hissinstruktioner och en vinterbild

Om ca 5,5 vecka sitter vi på flyget hem till Sverige och då är det mycket som ska vara på plats och fungera utan oss. Sedan vi kom ner så kan man säga att vi har startat upp allt på nytt mer eller mindre. Algprojektet i Indien har satt igång två bassänger av spirulina och sakta, sakta byggs allt upp igen. Men marknaden har stått still precis som allt annat och vi letar kunder som vill komma igång och köpa. Indien är stängt för oss och just nu så är andra vågen av Corona över landet så mycket kan stängas ner igen. Våra medarbetare jobbar på så länge!

Igår började vi morgonen med att besöka en av våra FBS elever som köper in plastpellets (=återvunnen plast) och fick höra hans livshistoria. Hoppas att kunna återberätta någon gång för er! Precis bredvid hans företag så ligger en liten bit av Sverige med en riktig norrländsk vinterbild hälsar dem sina kunder välkomna. Nästa granne är ett hindutempel.

Sedan var det dags för det här! Festivalband? Nä inte direkt!

Följ pilarna och här sitter du inte!

För att få visum så måste du genomgå en hälsoundersökning. Dem kollar endast 4 sjukdomar HIV, tbc, malaria och den fjärde kommer jag inte ihåg. 750 kr och du får ett plastkort som ska ge dig en försäkring som vi svenskar redan har genom reseförsäkringen. Det är bara att skratta åt tokerierna och betala.

Här är förresten en instruktion om hur du ska åka i hissen!

Avslutade dagen med en joggingrunda och hade dem här två fåglarna som löparkompisar. Det är en stork och en häger.

Idag så har BÅ suttit i möten och jag har pysslat med lite av varje. Skönt med sådana dagar!

Ha en skön helg!

Kram Annika

Gillar

Kommentarer