Hösthelg i gott sällskap

Igår var det 5 veckor kvar till första advent! Det känns ju ändå lite mysigt! Denna veckan är också sista skolveckan innan det efterlängtade höstlovet. När jag jobbade som lärare så tyckte jag alltid att det lovet var så välkommet!

Just nu är jag på en förskola och har fått ett vikariat i två veckor sedan blir det någon kväll lite då och då på Fritidsgården. Jag stortrivs med detta och ett fantastiskt bra tidsfördriv i väntan på att få åka tillbaka till Sri Lanka. Det känns som att jag få lära mig nya yrken och all personal är så fina och har tålamod med en gammal gympalärare. Förresten idag upptäckte vi en blommande maskros på förskolans utegård. Tänk att den klarat en så kall natt som varit!

I helgen har vi varit barnvakt åt Ellen. Vi möttes upp i Jönköping på IKEA för en fika. Dem har fortfarande semlor så jag åt för glatta livet och Ellen fick smaka!

Sedan for vi hem och då vill Ellen leka röjarleken dvs dra ut allt hon kan och sprida ut det så mycket som det går.

Lördagseftermiddagen var så vacker att vi tog en promenad och lite lövbeskådning. Passade på att ta en eftermiddagsfika hos gammelfarmor.

På kvällen jobbade jag på Chillan i Sävsjö. Vi hade runt 40 ungdomar så det var fullt ös!

Här har ni tre grabbar som ser till att det tekniska fungera under söndagsgudtjänsten. Varje söndag sänder vi nu live.

Efter gudstjänst och mat så kom det kaffegäster, gammelmormor och Jan. På söndagkvällen blev det sedan chill i sängen allihop med massa barnsånger!


Ja så var våran helg! Hoppas att din varit bra! Ha en fortsatt trevlig vecka!

Kram Annika

Gillar

Kommentarer