I karantän

Då har vi varit isolerade sedan i torsdags eftermiddag och det är ju lite tråååååååkigt. Vi bor ju dessutom på 49 m2 så det blir lite instängt. Kul att SHL har ett uppehåll just nu också och börjar att spela den 10 november.

Det har varit några riktigt tuffa nätter för min man med hög feber och värk i kroppen. Det har inte blivit så många timmars sömn för honom. Nu så har allt vänt och han har "bara" problem med bihålorna och däbbt i däsan och varit feberfri sedan igår.

Vad hittar vi på då. Jag tittar på Netflix han följer valet i USA. Jag tvättar, han mixtrar i garaget (om han orkar). Jag frossar i julpysseltips, han kollar på youtubevideos med diverse fordonskörningar typ crossmotorcyklar. Jag lagar mat, han diskar. Jag klagar och ojar mig, han säger det kunde ha varit värre. Jag är irriterad över att inte varit smittad, han säger du är immun, var glad.

Så rätt som det är så får vi ett samtal, mail eller fb-meddelande från Sri Lanka. Då skäms jag så jag vet inte vad! Så många som har det otroligt svårt och förfärligt! Där svält är lika stort hot som Corona. Inget jobb, ingen lön och där med ingen mat. Vi, BÅ och jag, bor och äter som kungar i jämförelse med många familjer på Sri Lanka.

Vi har det så bra! Jag har så mycket att vara tacksam för så jag ska försöka att kliva ur min självömkan och skärpa till mig! Imorgon ska jag ta ett nytt test och kolla så att jag inte blivit smittad under dem här dagarna. Visa detta negativt också så är det jag som jobbar på måndag. Sedan blir det ett antikroppstest lite längre fram!

Bilderna är från våra dagliga promenader. Hösten är nästan förbi och nu väntar naturen på snö men det lär dröja tror jag.

Ha det så gott!

Kram Annika

Gillar

Kommentarer