Instängda på 30 m2

Imorgon är vi halvvägs på våran karantän och tro det eller ej det har gått fort! Får ni inte klaustrofobi undrar några? Nej vi är ju vana vid att leva på 49 m2 så 30 m2 går bra det också.

Vad gör ni hela dagarna? Min första uppgift har varit att sortera och slänga i bland alla bilder jag hade både i datorn och mobilen. Ca 12500 bilder så jag har haft att göra och än är jag inte klar.

Vi tränar korta träningspass på 25-40 minuter morgon och kväll. Mycket stretch, rörlighet och lite flås. När man bara kan röra sig på en liten yta och sitter nästan hela tiden så blir man stel överallt. Jag gör flera små rörelsepauser också. Där har jag svårt att få med BÅ. Han skrattar eller helt ignorera mig om jag börjar skakar loss.

Innan middagen på kvällen så städar vi och fixar. Planerar gör vi en hel del där vår absoluta första uppgift i frihet ska vara att ordna residentvisa.

Vi har också lite besökare varje dag. Varanen dyker upp varje dag liksom babbles (namn efter sitt läte då det babblas hela tiden), myrna (koltrast med gula glasögon), ekorrar och ibland har jag sett en mungo ( ej lyckats fånga på bild).

Igår hade vi i alla fall fredagsmys med Ahlgrens bilar och popcorn. Vi lyckades övertala personalen att poppa vår micropåse med viss skeptiskhet från deras håll. Fredagsfilm blev en gammal goding med Sandra Bullock, The Net, på Netflix! Spännande faktiskt!


Flera av er har berättat om kylan i Sverige och jag kan bara säga stackare! Jag kan väl bara säga att vi har det inte kallt!

Hoppas att eran helg är bra och fortsätter så!

Mvh Annika

Gillar

Kommentarer