Inte alltid motvind

Först och främst önskar jag dig Happy Valentines Day. Här får du ett ❤️ från mig till dig! Idag är jag urtrött men det beror på att vi haft några hektiska veckor men det är väldigt kul. Det är så härligt att känna att saker och ting lyfter och inte alltid behöva jobba i motvind. Jag tänkte berätta hur våran dag såg ut i går så förstår ni lite mer vilket tempo vi haft emellanåt.

För att få in lite träning så fick det bli morgonlöpning så vi startade med att ta oss till parken 6.30. Det var ett ljuvligt löparväder med molnigt väder och svalt. Natten mellan lördag och söndag hade det regnat så det var skön temperatur. Men jag är verkligen ingen morgontränarmänniska. Usch!

Efter dusch och en tupplur så gick vi och åt frukost på The Grand Gastrobar. Alltså en laxmacka med soltorkade tomater och en mangojuice är ju bästa frukosten!

Sedan var det dags att sluta mysa och tillbaka hem. Jag försökte hinna ifatt mig med tvätten och lite datajobb. Bokade in lite Ceylon Design möten inför denna vecka och i lördags så fick Srilankaresan en liten rundresa att planera till några svenskar så lite funderingar kring det. Men det får Chenuka börja jobba med i dag.

Nudlar till lunch, en liten tur runt kontoret för att hämta upp grejor och sedan bar det iväg till Ja-Ela för en FBS-avslutning för våra elever. Då hamnade vi i ett begravningståg vars huvudperson fick åka sin sista resa i en Volvo. Rest in peace!

Det är ju lite speciellt att ha skolavslutningar i dessa dagar så många elever var med on line. Men här ser ni certifikaten och några elever, 6 st, var närvarande. Efter ceremonin var det mingel och det är alltid härligt att få träffa eleverna live.

Efter det så var det full fart till Suriya Hotel för en sen middag med Tommy, Camilla, Eric och Leone. Alltid så trevligt! Jag älskar när Eric berättar historier från 70- och 80-talet. Han var mycket i Sverige och jobbade då med sina utställningar i batikkonst.

Vi kom hem lite sent men jag var tvungen att göra klart tvätt och lite annat. Dessutom var jag proppmätt så det gick inte att gå och lägga sig direkt.

På tal om ingenting så var det ju en förfärlig förlust Tre Kronor åkte på mot Finland! Den var inte rolig! Men det får jag/vi lämna bakom oss nu. Det får ju inte förstöra en Alla hjärtans dag eller hur?!

Kram Annika

Gillar