Julfirandet

Tredjedagjul kan man väl kalla denna dag tycker jag. Skönt med en extra dags ledighet eller hur? Själva så går vi mest och småäter av allt det goda som finns kvar pepparkakor, after eight och honungsslungade brysselkål. Mums!

Eftersom vi redan firat jul med döttrarna så blev våran julafton ovanligt lugn och stillsamt skön. Men lite fix blev det med en alldeles bedårande gran. Vi fick nämligen en kungsgran utav ett par vänner. Efter klurande och funderande så kom vi på att granen skulle stå utanför ett hyreshus där det bland annat bor fem ensamstående damer. En av dem är min svärmor. Sagt och gjort så satte vi upp och klädde granen med några julgranskulor på julaftons morgon.

Sen bar det av till Rörvik för att äta julmiddag med min mamma och hennes Jan. Det blev glögg, julmat och Kalle. Precis som det ska vara! Så juligt! Jag älskar det! Fint väder fick vi ha också!

Lite senare när det börjat mörkna var det dags för Jan att tomta och vi var inte sämre. Mamma, jag och BÅ klädde ut oss och hakade på Tomten. Inte alla som får besök av först Tomten sedan, Julgranen , Tomtemor och Stålmannen!

Efter den lilla turnén så blev det kaffe hos mamma i uterummet. Med filtar och gaskamin så hade vi det riktigt varmt och skönt!

Väl i Sävsjö så tittade BÅ och jag på Late Night Christmas och tog en liten kvällspromenad innan läggdags.

Så kom juldagen och vi bjöd BÅs mamma på julmiddag. Att få sitta i lugn och ro och prata tycker hon om så det hann vi med. Ingen stress alls!

Annandagen fick vi ett kaffebesök som vi tog utomhus. Min pappa och hans fru Malla kom på besök! Så mysigt och trevligt! Kom lite snö också minsann!


Nu önskar jag dig en god fortsättning!

Kram Annika

Gillar

Kommentarer