Längtan och väntan

Kan inte komma ihåg när jag skrapade rutorna på bilen sist men idag på morgonen var det dags i alla fall. Det var riktigt kallt om nosen! Dessutom låg det en tät morgondimma så jag var tvungen att köra sakta till jobbet.

Just nu jobbar jag på en förskola på annan ort och ibland några timmar på fritidsgården i Sävsjö också. Trivs väldigt bra på förskolan och kanske kan det bli lite fler dagar där. Vi får se vad som händer denna veckan.

Igår vinkade jag hejdå till några flyttfåglar och önskade att jag kunde följa med. Vi går ju här och väntar på att få åka till Sri Lanka men som det ser ut just nu så blir det inte innan jul. Det har blivit ett coronautbrott ibland arbetare på en textilfabrik med över 1000 smittade och man är rädd för att det spridits vidare. Vi följer utvecklingen och avvaktar för att se vad som händer. Men vi längtar enormt mycket efter att få åka tillbaka!

I söndags passade BÅ och jag på att vara ute i naturen hela eftermiddagen. Det gäller ju att passa på när det är fint väder och innan älgjakten, vilket började i måndags. Bilderna är från Komstad Kvarn strax utanför Sävsjö.


Önskar er en fortsatt trevlig vecka!

Kram Annika

Gillar

Kommentarer