Ljuset

Igår kväll så tittade jag ut i ett totalt nedsläckt Negombo bara längst bort på himlen kunde jag ana ett blåaktigt ljus. Det var flygplatsens lampor som reflekterades mot kvällshimlen.
Plötsligt så kom ett gulfärgat ljus som fladdrade omkring på gatan nedanför vårt hus och sedan försvann bort. En ensam tuktuk som var ute och for. Annars helt mörkt på gatorna.

Jag flyttade mig till ett annat fönster och upptäckte att grannen hade tänt ljus och familjen satt tillsammans. Såg väldigt mysigt ut. Längtade efter dem mina! Jag försökte ta bild med min nya telefon men nä inget blev bra.

Jag har legat i feber sedan i onsdags och utgår från att jag har fått någon form av coronavariant. Har sån värk i kroppen men känner både doft och smak. Jag vet inte, kanske är det någon influensa. Jag håller mig isolerad hur som helst. Det har varit lite tufft med värmen då vi har haft långa strömavbrott.

Efter mycket turbulens i Colombo och på några andra platser så har man nu infört utegångsförbud. Startade nu kl18 och slutar måndag kl. 6:00

Så nu är det utegångsförbud, strömavbrott och hastighet i data har dragits ner. Kanske stänger man ner sociala medier och så är jag krasslig. Är det synd om mig? Nä inte ett dugg! Vi har det trots allt bra! Har kunnat laga mat och tvättat. Kunnat jobba lite grann på datorn. BÅ hann att handla innan affären stängde så nu har vi mat i några dagar. Man måste försöka se ljuset i allt mörker eller hur?!

Kram Annika

Gillar