Massa mat, FBS och Ellen

Såg en reklamfilm från ett reseföretag som gjorde reklam för att turista på Sri Lanka. En poäng var att det inte finns något coronavirus här. En kinesisk turist, på Sri Lanka besök, har drabbats under hela tiden som viruset har härjat och hon är nu frisk. Coronaviruset trivs dessutom inte i varmt klimat har jag hört så Sri Lanka verkar vara perfekta platsen. Nja inte helt perfekt kanske men helt klart ett speciellt sätt att marknadsföra sig.

Kanske undrar du vad vi hittar på? Då ska jag försöka sammanfatta allt som händer.

Häromdagen så var jag och tuktukade i Colombo med några vänner och det är ju alltid kul. Vi besökte bla Gangaramayatemplet tillsammans med ett gäng munkar.

JAM, rolled ice-cream hann vi med och avslutade trippen med afternoontea på anrika Galle Face Hotell. Då glömde jag att ta kort för jag var så sugen på allt gottit. Kom på det när jag käkade scones och så det fick bli den här bilden.Haha!

I fredags var jag och Bå inne i Colombo och passade på att besöka Paradise Road The Gallery Café. Där åt jag något riktigt speciellt nämligen spenatgnocchi med skirat smör, parmesanost och hackade cashewnötter. Mums faktiskt!

På kvällen var BÅ med i ett möte anordnat av ICCC och handlade bla om att vara kristen företagare i en tid som denna.

I lördags var det minsann en Stockarydsbo (hemtrakterna) här med sin familj på fika. Gjorde en äppelsmulpaj och vaniljglass. Så härligt med lite barn i huset!

I lördags startades också en ny FBS med 20 elever i Athurugiriya och igår, söndag, så var vi i Weliweriya på våran andra skola som är igång med närmare 50 elever. Så kul!

Uppdatering om Ellen kan man väl sammanfatta med att det rycks av många strumpor just nu. Hon gillar banan/mangopuré och hon kommer troligtvis snart att krypa. Hon är den sötaste jag vet!

Nu håller vi på och förbereda oss för att åka till Indien och till nästa helg så kommer det lite svenskar och tittar till oss. Ser vi fram emot!

Kram Annika

Gillar

Kommentarer

MarbellaTanten
MarbellaTanten,
Så god glassen ser ut, och de där spenatgnocchi ser himelskt goda ut! Älskar spenat i olika rätter och former. ❤️
Har också hört att viruset inte trivs övee ca 24-26 grader. Tur vi här i Marbella haft ungefär den temperaturen, på min terrass säkert över 30 i solen. 😁
nouw.com/marbellatanten