Medvind i motvind

Igår var en sån där dag då allt gick lite emot exempelvis så lyckades jag att hälla ut en halv tonfisk-i-olja burk över hela mig och sen kom en assiett flygandes ut ur ett skåp och gjorde en tusenbitarkrasch på golvet.

Men på eftermiddagen så kom det ett efterlängtat stilla regn och en sval vind. Vi tog kaffet/teet sittandes ute under tak och njöt länge.

V��r fantastisk trädgårdsmästare kom och gjorde fint. Han planterade nye små gröna växter och klippte gräset.

Idag är en stor dag för vi har anställt vår första medarbetare på Swedlanka, vårt turistföretag. Chenuka kommer att jobba för oss 2 dagar i veckan och hans lön kommer att täcka alla hans kostnader som han har. Sedan kommer han att jobba med sina egna projekt dem andra dagarna. Det känns så kul att vi kan göra detta!

Och nu idag så fick vi också vårt efterlängtade visum som gäller till september. Härligt!

Tyvärr får vi dåliga rapporter när det gäller Corona i Negombo. Än så länge så är det inget utegångsförbud utan man sätter upp stora klisterlappar på portarna till hus där någon har Corona. Mycket köande nu också då man drar ner på personal och tar bara in några i taget som här på banken.

I fredags så firade vi att T blev utsläppt från karantänen och att hans test var negativt. Vi valde restaurang Avenra Bayfonte. Fint!

På vägen till Colombo så kan man se det här. Pelikaner på varje lyktstolpe. Var tvungen att visa detta också! Men nu ska jag fortsätta och jobba med Ceylon Design. Ikväll blir det löparrunda!

Kram Annika

Gillar

Kommentarer