Mest himmel men också Hell

Då var vi tillbaka igen i Negombo och det är så skönt! Det var inte bara positiva orsaker som gjorde att vi bestämde oss för att åka tillbaka till Sverige utan också några tråkigheter som dykigt upp. Saker vi inte kan lämna över till någon annan utan vi måste ta hand om det själva. Nu tror vi att allt kommer att ordna upp sig och kanske kan jag berätta en dag om detta. Vi få se! Här kommer i alla fall lite bilder vad vi hittade på under denna korta vistelse.

Det positiva är ju förstås Ellen, vår Speciellen! Henne får vi aldrig nog av! Hon är det sötaste som finns och vi ville hänga så mycket som möjligt med henne.

Vi sålde ju vårt hus i Sävsjö också väldigt snabbt och köparna ville ha huset redan i oktober. Vi trodde väl att det skulle ta tid och räknade med att det skulle ta till Januari. En härlig överraskning!

Min fina storasyster bjöd mig på hockey och inte vilken match som helst utan smålandsderby, HV71 -Växjö Lakers. Jag njöt, jag har ju inte varit på hockey på 1 1/2 år! Att HV71 vann gjorde ju saken ännu bättre! Tack min älskade syster!

Vi försökte också vara ute så mycket som möjligt. Dem här bilderna är ifrån Krokshylte som är min mans föräldrahem. Fåren är så nyfikna och gulliga när vi kommer och hälsar på. Lite julgransjakt blev det ju också.

Runt om Sävsjö finns fina promenadstråk och jag försökte hinna med några rundor när solen sken.

Innan vi åkte blev det kallt med frost och lite snö föll. Vädret blev riktigt deppigt och usch!

Vi avslutade vår Sverigetripp med att fira vår dotter Violas 23 årsdag! Hon är en så fin tjej och vi är så stolta över henne och vi älskar henne så mycket! Presenter och Hells Burgers i Borås (kan varmt rekommenderas!)fick det bli! Klart att Ellen var med när moster fyller år!

Nu tar vi helg här i Negombo och önskar er en trevlig helg!

Kram Annika

Gillar

Kommentarer

MarbellaTanten
MarbellaTanten,
Som jag redan skrivit men tåls att upprepas ... Så himla söt!!!
Grattis till sålda huset och härliga höstbilder. 😊
nouw.com/marbellatanten
srilankaadventure
srilankaadventure,
Tackar! Japp hon är så ursöt!
nouw.com/srilankaadventure
srilankaadventure
srilankaadventure,
Tackar! Japp hon är så ursöt!
nouw.com/srilankaadventure