Miljöombyte

Så skönt att vara ledig i två dagar i rad och få pyssla lite här hemma utan stress. Men imorgon och på onsdag är det jobb igen så långt jag vet. Just nu lever jag och BÅ som i ett vakuum och det bästa jag kan göra är att ta dem jobb jag får. Sitta och vänta passar inte oss ett dugg. Vi fundera och vänder och vrider på hur vi ska göra men än har vi inte bestämt oss. Det kan finnas en liten möjlighet att åka till Sri Lanka men vi vet inte än.

Som springvikarie byter jag arbetsmiljö från dag till dag eller under dagen. Så jag tänkte visa er lite från veckan som gick. Först ut är ett klassrum där matte stod på schemat. Inte helt lätt när jag har lärt mig att räkna ut saker på ett sätt men nu görs det på ett annat.

Favoritplatsen helt klart! Idrottshallen! Det bästa av alla klassrum! Här är jag trygg och vet vad som ska göras. Det blev spökboll och kungsboll dvs träna anfall och försvar genom att leka.

Det snart klara musikrummet på Fritidsgården (Chillan) i Sävsjö. En kollega sjön karaoke så vackert!!Bästa avslutningen på ett arbetspass.

Hembygden, Rörvik utanför elevhuset. Här förberedde vi VR som skulle användas på Unkan.

En förskola som hade byggt ett coolt litet hus. Fullt ös med cyklandet och lekandet.

Bild från ytterligare en dag i skolans värld då jag var assistent åt en elev och vi skapade en hösttavla.

Lördagkväll och Chillan i Sävsjö. The Force is always with me!

Det var min arbetsvecka!

Gårdagen med ett underbart väder och ledig! Ljungsjön mitt uti i ingenstans och ett skönt miljöombyte! Ha det gott!

Kram Annika

Gillar

Kommentarer