Mysställe, ägg och fågelholk

Annandag påsk och ledig dag i Sverige men inte här på Sri Lanka. Här är det en helt vanlig måndag och just nu sitter vi och jobbar i Colombo. Vi har haft en lugn helg och det har varit så skönt.

Fick en jättefin present från en av våra vänner. Har velat ha en sån här fågelholk länge och den ska hängas upp i mangoträdet.

Påskpyntade den lite så ser ni att den är inte jättestor men så fin i terrakotta.

Påsk kopplar man ju ihop med äggätning och vad passar bättre än att presentera en äggkiosk. Bara en liten bit från vårt hem kan vi numera gå och handla små fina ägg för 60 öre styck.

I fredags fick jag hjärnsläpp men det blev bra ändå. Vi drog iväg in till Colombo för att jag hade sett att det skulle vara en kvällsbasar på ett ställe. Min hjärna sa att det var den 3 april men det var ju bara den 2:de så vi kom alltså en dag för tidigt. ÅHHH!

Men det visar sig att det var ju ett alldeles fantastiskt ställe med mysiga restauranger. Så det blev en trerätters middag och efter det så träffade vi en vän och tog en kopp te. Så det kan bli ibland! Platsen heter förresten Park Street Mews. Kan jag varmt rekommendera! Jättemysigt!

I lördags så tog vi en välbehövlig massage! Skönt att bli genomknådad!

Har det nu så skönt på din lediga dag eller om du jobbar så önskar jag dig en bra jobbdag!

Kram Annika

Gillar

Kommentarer