Negativt men väldigt positivt

Negativt! Japp mitt andra coronatest var också negativt vilket betyder att jag inte är smittad. Så ja nu återstår det bara ett antikroppstest.På laboratoriet råder tyvärr kaos, eller rättare sagt överbelastning, enligt personalen på vårdcentralen när det gäller tester kring Corona så det lär dröja innan jag får en tid. På måndag återgår i alla fall våra liv till den normala svenska vardagen.

I fredags så var både Olivias familj och vi redo för att hitta på något och det fick bli en utedag i Kroken med korvgrillning, 4-hjuling och julgransjakt.

Det var ett underbart väder och jag passade på att plocka lite lingonris till en krans och lite annat naturpynt.

Var ju tvungen att säga hej till fåren också!Dem stackarna var så rädda för 4-hjulingen!

I lördags så tog vi en chansning och åkte till ett svampställe vi har för att David och Olivia skulle få lite svamp i frysen.

Vi hittade så mycket trattisar. Det tråkiga är ju att rensa men vi var tre stycken så det gick snabbt.

Idag var BÅ och jag faktiskt i Värnamo för att göra några ärenden och tog oss friheten att äta asiatiskt.Så skönt att kunna vara ute ibland folk. BÅ smittar inte längre och jag har troligtvis antikroppar men vi är fortfarande väldigt försiktiga med att hålla distans osv. Exempelvis så behövde vi åka till Elgiganten och förberedde oss genom att titta så varan fanns och komma lite innan stängning då det är lite folk.

Det har varit en fantastiskt skön helg med familjen men vi saknade ju vår Viola förstås. Men hon fick vara i Göteborg och inte hänga med oss. Även om ingen smittar längre så kände vi alla att det var ett klok beslut.


Hoppas att ni haft det skönt i helgen! Nu laddar vi för en jobbvecka!

Kram Annika

Gillar

Kommentarer