Nu är vi här

Allt gick bra med resan och nu sitter vi här på ett hotell, isolerade rent fysiskt från omvärlden. Det var väldigt nära att det skulle bli ett hotell uppe i Kandy. En bilresa på 4 timmar var vi inte sugna på dessutom måste vi stå för hemresan.

Efter lite hjälp från ovan så är vi på ett hotell nära flygplatsen och bara 6 km hemifrån. Inga problem att ta sig hem den 21 februari då vi blir utsläppta.

Två gånger om dagen kommer en alienmänniska och tar tempen.

Fem gånger om dagen serveras mat dvs frukost lunch och middag med en förmiddagsfika och en eftermiddagsfika. Passar mig perfekt! BÅ tycker vi äter hela tiden. Haha! Även dem som kommer med maten är ailiensliknande klädda. Maten ställs på bord utanför.

Diska gör vi i handfatet och städningen sköter vi själva. Lite städprylar skymtar i spegeln.

Här är köket, kontoret och sängkammaren. En liten balkong har vi utan möbler men man kan sitta på räcket och njuta.

Vi har gjort upp ett dagsschema som vi följer för att inte bryta ihop och rymma hem till vårt hus. Det består av en blandning av arbete, bön och träningspass. Mat och fikapauser också!

Vi klarar oss bra och ser detta som en tid att förbereda oss på!

Vad gör ni annars då

Kram Annika

Gillar

Kommentarer

Nitramsson,

Tack för att ni berättar om ert äventyr! Måste säga att jag beundrar er struktur på dagen. Detta kommer ni att klara galant! Vad vi gör... vi fryser. Fem minus ute. Eldar i kaminen på förmiddagen tills det är 20 grader i bästa fall innan jag går hemifrån men när jag kommer hem från jobbet/praktikplatsen där jag städar en skola fram till 23.00 om vardagarna så är innetempen åter 11 grader. Under städpasset flyr mina tankar många gånger under dagen till Sri Lanka och en annan civilisation. Tänk att ni är där! Ni lever min dröm. Jag önskar er en härlig dag med god mat, frid och ro!

srilankaadventure
srilankaadventure,

Det är verkligen en kall vinter i Sverige och det ser ut att hålla i sig! Jag vet precis vad du menar att frysa. Våran luftvärmepump strulade hela tiden så fort det blev minusgrader. Fortsätt och dröm så kommer du snart att vara här du också!

nouw.com/srilankaadventure