Nu börjar det

Ja idag är det 1:a februari och det har vi längtat efter! Äntligen kommer Johan och Emma med sina 5 barn ner till Sri Lanka. När jag skriver detta så sitter jag och vänta hos Jenny da Silvas guesthouse. BÅ är och möter dem vid flygplatsen. Det kommer att ta lite längre tid i ankomsthallen innan man är ute. Alla kollas för Coronaviruset. Nu får man inte heller möta någon i hallen utan alla måste själva ta sig ut och hitta sin "upphämtare".

Så började jag mitt inlägg igår och när jag väl fick träffa familjen så glömde jag bort att fortsätta att skriva. Haha! Nu har i alla fall familjen kommit till ro hos Jenny. Snygga bilbarnstolar har vi fått ner också.

Jag älskar dem här leksakerna. Helt underbara!

Igår tog vi och åt på en ny restaurang, Hush, vid lagunen. Det finns bättre ställen kan jag säga.

Idag har Emma, jag och resten av gänget varit och badat i poolen på Jetwing Blue. BÅ, Johan och Alexandra är på informationsmöte om FBS. Ska bli så kul att höra hur dem haft det. Självklart avslutade jag och co eftermiddagen med glass på Rio! Lite suddig bild men väldigt god glass!

Vi var ganska slut när vi kom hem så det blev häng i soffan till FBS-gänget kom tillbaka.


Nu ska jag sova gott!

Kram Annika

Gillar

Kommentarer

MarbellaTanten
MarbellaTanten,
Känner igen det där att börja skriva för att sedan glömma bort det, hahaha ... Men du hade ju så klart bättre saker för dig. Usch ja, Corona-viruset ... helt galet hur snabbt det spred sig, men enligt svenska nyheter g´har de väl hittat något som kan stoppa viruset ... eller hur var det? :-/
nouw.com/marbellatanten
srilankaadventure
srilankaadventure,
Vi får vänta och se vad som händer. Är inte så orolig men visst är det skrämmande.
nouw.com/srilankaadventure