Ny måndag

Vilket smaskigt EM-guld man vaknade upp till idag! Så härligt och grattis "Sekten" som laget numera kallas. (Bild från SVT appen)

Den här helgen har vi hållt oss hemma då BÅ varit förkyld med näsdropp (nej inte corona). Några lugna dagar men nu är det måndag så då är det kontoret i Negombo som gäller.

Kontorsjobb den här måndagen var att fixa en fikahörna där vi kan ha lite kex, te och annat man kan behöva vid den heliga fikastunden. Vi har också bestämt oss för att möblera om igen för det är så kallt för den som måste sitta i flåset från AC. Så jag har fått rita ett förslag.

Sedan har jag varit i kontakt med vår websitekille för att göra det sista. Han har varit sjuk så det har dragit ut på tiden. Jag blir galen men idag tror jag att ett steg till att bli klara är taget.

Jag har också jobbat med secondhandaffärer så det ska levereras kläder på torsdag ditt. När det gäller Ceylon Design så ska jag skicka ut en hälsning till alla våra leverantörer och sedan är det dags att boka upp möten och göra beställningar. Love it!

FBS fortsätter att rulla på med 3 klasser, delkurs 1 i Sinhala, delkurs 2 Sinhala och delkurs 1 engelska. Allt är online vilket har gett oss mycket bättre förutsättningar att nå elever. Det är så kul! På den engelska kursen går bla elever från Pakistan och Nepal.

Ikväll blev det mat från Meepura Café. Väldigt mumsigt! Hjälp vad jag ser trött ut! haha!

Ha en fortsatt trevlig vecka!

Kram Annika

Gillar