Nyårsafton - när en bit av himmelen ramlade ner på tallriken

Fyra underbara vänner välkomnade oss till ett vackert dukat bord. Ja det var inte bara vi utan fler som blivit bjudna på nyårsfest. Vilket lyx!

Innan festen drog jag faktiskt till gymmet. Har fått tillbaka motivationen och så är det nödvändigt för att inte slappa ihop fullständigt. Det kändes också skönt att få avsluta året med ett träningspass.

Vad bjöds det på då under den där Nyårsfesten? Till förrätt var det någon form av toast med räkor, sallad och vitlök. Helt i min smak. Huvudrätt en perfekt tillagad oxfilé med olika såser så goda att det måste vara en bit av himmelen som ramlat ner. Flera tillbehör som sötpotatis, potatisklyftor, rotfrukter, sallad och sharonfrukt. Desert tre kulor av fruktsorbé och havreflan. I väntan på tolvslaget serverades vi ostbricka, julgodis och en smaskig chokladtårta.

Sedan satt vi där tillsammans och pratade, som jag njöt. Hänga med några av dem bästa jag vet och som jag saknar när jag är på Sri Lanka. Kan inte begära mera av livet! Vid tolvslaget gick vi ut och såg på fyrverkeri och välkomnade 2020.

Ja jag välkomnar 2020! Jag önskar er alla ett gott 2020 och hoppas att det ska bli ett fantastiskt år!

Kram Annika

Gillar

Kommentarer