Om allt bara kunde gå smidigt

Usch! Idag har vi faktiskt varit "the angry swedish couple" men ibland så bara räcker det! Dem flesta av er vet redan vad som kan driva oss till irritation nämligen vårt visum. För 5:e året rad vill dem ha samma papper plus 2 dokument till. Polisrapporten är en av dem och innan vi fått dem så ska rapporten passera 7 institutioner. Hur som helst vi lämnade in det sista myndigheten behövde men då släppte dem en bomb. Vårt gamla resident visum gick ut i september och nu menar dem att vårt nya gäller från september 2020 till september 2021 alltså får vi bara några månader och behöver söka om i september igen. Tänk efter vad du läser nu! Hur kan man hitta någon logik i detta? Varför ska vi få ett visum som gäller under tiden vi var i Sverige? Till vilken nytta?

Sen var vi tvungna att träffa en annan person som är nästan lika irriterande som vårt visum och även här fick vi ta fram våra arga ögon.

Efter detta så tog vi oss tid att äta lunch på ett fint ställe.

Vad jag kan längta efter dagar då allt fungerar smidigt, ingen som vill lura dig eller vill ha pengar, internet fungerar, allt finns på inköpslistan när du ��r och handla, folk kommer på bestämd tid och menyn på restaurangen stämmer med verkligheten. Det sliter på en när det hela tiden hackar och allt tar så mycket energi.

Sen kommer det dagar och stunder då det faktiskt fungerar som när trädgårdsmästaren kommer och gör fint.

Igår var det skönt att bara vara hemma och påskpynta och greja lite för sig själv.

Nä nu ska jag ut på en joggingrunda med BÅ och inte klaga mer!

Istället önskar jag dig en Glad Påsk!

Kram Annika

Gillar

Kommentarer