Om jag bara fick 1 minut

Vi landade i lördags eftermiddag på Sri Lanka. Kom hem smidigt, kollade av huset och cyklade sedan för att handla lite mat. Under hela denna tiden var vi mer eller mindre uppdaterade om vad som föregicks på förlossningsavdelningen i Borås. Vid varje mellanlandning (Istanbul och Male) ringde vi hem.

Hela familjen hade under fredagen träffats på sjukhuset i Borås för att äta lunch. Med oss hade vi också vår chaufför och gode vän Hans (Majestät). Olivia fick redan på förmiddagen shots för igångsättningen men än så länge var det hyfsat lugnt.

Det har varit en lång väntan för oss allihop och vi hade hoppats att bebisen skulle komma innan vi var tvungna att åka tillbaka till Sri Lanka. Nu blev det inte så och vi fick bara gilla läget. Det var ändå tungt att säga hejdå när David och Olivia gick in till förlossningsavdelningen och vi fick åka till Landvetter samtidigt visste jag att dem där två kommer att klara detta tillsammans.

Det hade blivit mörkt när vi kom tillbaka från affären då jag kände att min mobil vibrerade. När jag svarade så fick jag på video se den sötaste av alla bebisar. Där var hon, vårt barnbarn, alldeles ny! Ellen.

Bilden ovan är hon bara några timmar gammal. Så söt med sina goa kinder, plutmun och näsa. Jag önskar att jag bara fick 1 minut med henne. Jag vill gosa och snussa på henne! Pilla på hennes små fingrar och fötter och bara titta.Suck!

Nu skickar David och Olivia videos, bilder och uppdateringar så gått dem kan. Vi har ganska bra koll på Ellen trots allt! I december får vi träffas för massa gos. Det blir en fin julklapp!

Kram på er!/ Annika

Gillar

Kommentarer

Lena Svensson
,
Åhh, älskade vänner❤️❤️❤️Hon är ju så fin lilla Ellen🥰 Blir såå tacksam att vi har våra så nära. Men tänk ändå vad underbart med alla möjligheter att se och prata med varandra som finns nu.
Kramar
Lena och Stefan
srilankaadventure
srilankaadventure,
Det är fint att vi har varandra! Vi pratar med varandra flera gånger per dag. Olivia och David ger oss hur mycket info som helst. Så vi känner oss så delaktiga.
nouw.com/srilankaadventure
Maggan Gustafsson
,
Så underbart att hon äntligen kom. Men så synd för er att det dröjde. nen Vilken liten goding.
Ha nu det så bra stor kram. Jag packar för min resa. 👍🙏💕💕💕
srilankaadventure
srilankaadventure,
Hon är så fin lilla Ellen! Du är välkommen till Sri Lanka!
nouw.com/srilankaadventure
MarbellaTanten
MarbellaTanten,
Åh, vilken söting!!! Och grattis till er alla 🥰🥰🥰
nouw.com/marbellatanten
srilankaadventure
srilankaadventure,