Parken, kikärtor och lite babysim

Har kommit tillbaka efter en tidig promenad i Parken, min lilla oas. Genom att på cykel tråckla mig fram mellan bilar, tuktuk, bussar, lastbilar och ett ständigt tutande så kommer jag till denna oas mitt i allt vimmel.

Just nu blommar dem gula, höga träden och när det blåser lite så regnar dem små blommorna ner och färgar marken och löparbanan alldeles guldfärgad. Vackert!

Annars så förbereder vi lite allt möjligt inför kommande veckor då det blir en hel del resande. Det blir bl a att tvätta ifatt sig. Vi har ju haft det lite knasigt med vattnet då det har varit något problem i vårt område. Men nu så verkar allt att funka och bra torkväder har jag ju.

För att slippa skalbaggar i våra torrvaror så gjorde jag storkok på kikärtor igår. Jag har trott att skalbaggarna kommit utifrån och krupit in i förpackningarna men jag har upptäckt att dem redan finns i själva matvaran och dyker upp efter ett par veckor. Märkligt! Men kikärtor går utmärkt att frysa och igår blev det indisk sötpotatisgryta! Gött!

På söndag har vi ett av dem viktigaste FBS informationen sedan vi flyttade hit. Så igår kväll satt arbetsteamet och jobbade! Så spännande! ( Från vänster Oswald, George och Rex)

Sedan pratar vi ju med Ellen som varit på babysim. Hon tyckte att pappa David skötte sig riktigt bra! Sötproppar är dem båda två! Älskar att Ellens föräldrar gör detta! Så bra att vänja Ellen att vara i vatten!


Ha en go onsdag så syns vi!

Kram Annika

Gillar

Kommentarer