Påskbilder och sysselsättningstips

Hoppas att ni alla har haft en skön påsk! Tänkte visa lite av vårat påskfirande som fick bli i mindre format och väldigt chill.

Vi åkte till Borås på långfredagen och Ellen fick sitt första påskägg med två små porslinskaniner i. Inget hon var så intresserad av utan snöret runt ägget var roligast.

Morfar och mormor barnvakt för första gången! Det blev långfredagens kvällsuppgift. Vi klarade detta utmärkt!

Påskafton så kom vår andra dotter och, ja det blev påskäggsjakt för våra två döttrar. Ja dem är för gamla men vi kunde inte låta bli.

Sedan ut i det något halvdana vädret och grilla korv till lunch. Kransmossen och dess omgivning är så fantastiskt med massa grillplatser och vandra.

Naturen är ju så vacker nu när allt börjar att spira och vitsippor överallt.

Vi hade ju haft ett fördelsedagsbarn i familjen också så efter den utsökta påskbuffén på kvällen så blev det tårta.

Söndagar är ju lite konstiga nu för tiden. Inga kyrkomöten i själva kyrkolokalen utan vi fick kolla på nätet. Här David Bylund BKC.

Påskdagenseftermiddag såg ut lite så här innan vi åkte hem till Sävsjö. Beat Saber.

Annandag påsk så hade vi fokus på att fortsätta att göra klart vårt kryp in. Köket är nästan klart liksom duschen.

På kvällen blev det påskbön utomhus och på lämpligt avstånd.

Inför nästa helg vill jag ger er två aktiviteter ni kan göra crocket och fotbollsgolf. Crocket, plocka fram kloten och klubborna och ut någonstans och spela denna klassiker. Fotbollsgolf kan du säkert bygga själv och hitta på olika hinder och banor. Bilderna från Borås. Bra tips va?!


Ha det så gott!

Kram Annika


Gillar

Kommentarer

AnnCharlotte Nygren
,
Hej, vi har kontakt med en pastor nära Negombo och han är mycket intresserad av Focus Business School både för sig och församlingsmedlemmarna. Jag antar att ni är kvar i Sverige nu, men finns det någon utbildad lärare i Colomboområdet, eller finns det internetbaserad utbildning som kan påbörjas? Vi har flera gånger försökt kontakta Marco Strömberg med våra frågor men inte fått kontakt. Nu hoppas vi få användbart svar!!
MVH,
Anders och AnnCharlotte Nygren
srilankaadventure
srilankaadventure,
Hej på er! Vi är fortfarande i Sverige eftersom flygplatsen på Sri Lanka är stängd. Just nu ligger även våra skolor nere. Så fort landet öppnar upp för oss så åker och startar upp allt efter hand. Det är vår plan. Vi kan ta kontakt med er pastor, vi bor ju själva i Negombo. Skicka uppgifter till info@hjortis.se. Vi har lite semester nu så efter v.32 är vi igång igen. Mvh Annika Svensson
nouw.com/srilankaadventure