Skyltgalen och en matador 

Då var vi tillbaka på kontoret i Colombo efter några märkliga dagar. Jag får nog dela upp allt i två blogginlägg.

Senast jag skrev så har vi varit uppe vid vårt hotell Shanty, suttit i karantän, haft magproblem och hälsat på i Ella, Nuwara Eliya och Udawalawe.

Förra fredagen så tog vi ett tidigt morgontåg till Kandy och där väntade några vänner som skulle följa med oss upp till vårt hotell. Utsikten på vårt hotell är ju magisk och vi fick påhälsning av två örnar. Vi visade våra vänner runt och åt en superlunch på vår restaurang.

Lite apkompisar på vägen tillbaka från hotellet.

Natten tillbringade vi i Kandy och sedan tåget tillbaka till Negombo. Vi åkte 1:a klass eftersom det fanns risk för att vi skulle få stå i flera timmar i ett maxpackat tåg. Kändes som det mest Coronavänligaste alternativet. Passade på att handla goda mandariner och svarta druvor i Kandy. Så gott!

Så kom då dagen som inte skulle hända! HV71 åkte ur SHL och mitt hockeyhjärta gick i tusen bitar. Matadoren får demonstrera mina känslor den dagen.

Förra måndagen så var vi här och då fick vi det efterlängtade rekommendationsbrevet som gör att vi kan söka visum. En liten tröst för mig!

Här är en ny informationsskylt för hur man ska stå i en hiss.Tror jag blivit lite skyltgalen.

Sedan blev det tisdag och då blev det väldigt snurrigt i våra liv! Berättar mer imorgon!

Syns och hörs!

Kram Annika

Gillar

Kommentarer