Slott, vänner och en prinsessa

Nu har jag sagt bye, bye till min dator och hello, hello till en ny. Det ska bli så intressant att se om allt fungerar.

Vi har haft en spännande och givande weekend som egentligen började redan i torsdags. Då var det ju faktiskt fortfarande augusti. Vi drog till Örebro för att träffa några gamla vänner sedan låååångt tillbaka i tiden. Sam och Karin med sina två söner är så genuina människor och fast vi inte setts på länge så spelar det ingen roll. Vi pratade och pratade i timmar.

BÅ och jag lyxade till det med en hotellnatt på Elite Stora Hotellet. Mysigt med hotellfrukost (med srilankateer) och en morgonpromenad i Örebro. Så vackert längs med vattnet som grenade ut sig åt alla håll. Slottet, små broar och stora pilträd med solen som gassade gjorde att morgonen blev fantastisk. Lite komiskt att vi stötte på ett par sävsjöbor dessutom! Vad är oddsen!HaHa!

I fredags så åkte vi vidare till Karlskoga för att hälsa på Gunnar. Gunnar är grundaren av ICCC - internationella kristna handelskammaren. Idag är han 83 år och still going strong. En gudsman i mina ögon som gjort så mycket gott för många människor. Det var en ära att få träffa honom och hans fru. Inga bilder tyvärr då det inte passade att ta upp mobilen men ni får en bild på domkyrkan i Örebro istället.

Efter detta mötet så åkte vi till Borås för att hämta Ellen som vi skulle vara barnvakt åt över helgen. Så mysigt!

Fullt ös på lördagsmorgonen och sedan ett litet kick-off möte med församlingen enligt coronareglerna.

Sedan middag i Rörvik och den nya tipsrundan, X-rundan. Naturligtvis så kom det ett ösregn på oss där vi gick på elljusspåret. Men vi sa alla fall hej till hönsen som var nöjda att ha tak över huvudet.

Söndagen så blev det bus under bordet och sedan söndagsgudstjänst, också det enligt coronareglerna.

Lite god lunch hos min svärmor fick det bli då vi kunde sitta ute och förstås lite tid för gungning.

Helgen avslutades med korvgrillning och fiske i Kroken med gott sällskap!


Kram Annika

Gillar

Kommentarer