Små och stora äventyr

När jag skriver detta så sitter jag i sängen på ett hotellrum i Chinnamanur, Indien. Här är jag med min man och två vänner ifrån Sverige. Dem närmaste dagarna blir det en mix av arbete och äventyr här i Keralaområdet.

Äntligen är jag här igen! Mitt i den indiska jordbruksbygden med allt vad det innebär. En blandning av allt möjligt som för en svensk kan anses vara ett kaos. Det är kossor eller oxar, traktorer med en halmlast som breder ut sig åt alla håll, galna busschaufförer som kör bussar med en alldeles egen trudelutt tut, kvinnor i dem vackraste mönster och färger på sina saris och så vi fyra, i detta sammanhang, bleka svenskar som fascineras av detta samhälle. Här ska vi vara till på fredag. Planen är också att göra en utflykt i bergen och vem vet så kanske vi ska ut på "tigerjakt" a la Moraträsk. Vi får se.

Vi har ett mycket intensivt liv just nu så därför är det lite skralt med blogginlägg men det kommer att komma desto mer i mars. Då lugnar det ner sig lite. Jag har såååå mycket att berätta och visa för er! Tex varför jag hamnade här ibland ett gäng smågrabbar på utflykt.

Eller vad det här är för något?

Eller vilka är det där och vad gör dem i eran trädgård?

Och det här trevliga mötet.

Nämen hur blev det så här?

Åh så lite Ellen så klart!

Mycket som ska berättats alltså. Snart ska jag räta ut frågetecknen och återge alla små och stora äventyr!

Syns och hörs! Kram Annika i Chinnamanur

Gillar

Kommentarer

MarbellaTanten
MarbellaTanten,
Ja! Spännande!!! 😃
nouw.com/marbellatanten