Snart är vi på rätt nivå

Det finns en fågel som heter Barbeet här på Sri Lanka och när den ska sätta i gång med sitt läte så måste den liksom starta upp. Du hör hur den tar sats och i några sekunder så brummar den och ljudet blir högre och högre. Tillslut så når den till nivån att den kan börja låta som den ska. Min mans favoritljud är just Barbeetens kurrande ljud. Han kallar det paradislätet.

Vi är, så att säga, precis i uppstartsläget att vi snart har nått vårt läte. Dem flesta projekt är igång och flyter på men behöver fortfarande lite tid och omsorg.

Det som behöver mest engagemang just nu är ju vårt visum. Nu i veckan så kunde vi förlänga vårt nuvarande visum i 2 månader. Målet är att innan vi åker tillbaka i maj så ska vi ha vårt resident visa.

Härom dagen så var jag tvungen att köpa mig ett par träningsskor och hittade ett par som var helt okej. Jag hade åkt ifrån mina löparskor och behövde ett par extra träningsskor så det var lika bra att slå till. Fick 25 % rabatt för att det var internationella kvinnodagen!

Precis där vi skulle bli upphämtade så satt en skomakare med hela sin verkstad och lagade en sandal. Yrkesskicklig!

I onsdags hade vi en liten avslutning med våra on-line FBS studenter. Av naturliga skäl så kunde inte alla komma då några av eleverna kommer från Bangladesh, Indonesien och Pakistan. Så kul att få träffa dem! Lite udda dock att vara på en rugby-club.

Just nu så befinner vi oss på hemlig ort eftersom det är långhelg. Vi har åkt söder ut för att besöka två nya stränder och självklart ska ni få se dem också här på bloggen länge fram.


Ha det så gott! Kram!

Annika


Gillar