Stolarna

Ni är några som undrar varför vi helt plötsligt var utan stolar en morgon och här kommer förklaringen. Anthony, en vän till oss, var hemma tillsammans med Mary på en fika. Då frågade vi honom om han kände någon som kunde hjälpa oss att antingen få våra stolar omklädda eller om någon kunde sy överdrag.

Våra stolar har blivit helt förstörda av att det har läckt in från taket när vi varit i Sverige. Dem har möglat, torkat ihop och spruckit sönder dessutom var dem gamla och slitna.

Så en dag kom det en kille och tittade på dem och sa att han kunde fixa det och han kunde hämta dem dagen därpå. Vi cyklade till hans lilla verkstad och bestämde oss för brunt konstläder.

Dagen där på kom han och en kille till och hämtade stolarna och tryckte in dem i en större tuktuk. Barstolarna skruvade vi av själva dynan på.

Efter 3 dagar kom dem tillbaka så här snygga! Så fina! Och kul att få barstolarna i samma färg. Nu behöver ingen få sina kläder smutsiga av impregnering som jag försökt att fixa det gamla skinnet med.

Imorgon ska vi faktiskt ut på ett litet äventyr! Ska bli kul!

Kram Annika

Gillar