Stora, roliga och lyxiga 

Det är fredag och jag kan bara säga att jag är sååå seg men så har vi haft ett par dagar som har varit intensiva. Vi försöker lära oss att ändå njuta under tiden och hitta små stunder då vi tar en vilopaus.

Uppe vid vårt hotell Shanty så är renoveringen i full gång och vattenskador fixas liksom elen. Det kommer att bli så fint när allt är klart! Det jobbas i alla hörn och kanter kan man säga!

Kolla in det här tallbarret! Längre än min fot!

Det finns massor av olika fjärilar här uppe men den här är nog den största jag sett. Vingarna är större än mina handflator!

Till hotellet kom vi i tisdags och vi gick igenom all planering igen. Här står dem två bossarna!

Vi tog en sen lunch på restaurangen och jag gillar att dem använder kokosskal till efterrätten. Det här är så Sri Lanka för mig! Curd med sirap i ett kokosnötsskal!

Vi behövde åka till Kandy för på onsdagsmorgonen hade vi inbokat FBS infomöte och jag hade ett möte också. Våra vanliga guesthouse som vi bruka boka var stängda men vår medarbetare hjälpte oss med bokning på ett hotell. Lite vippade blev vi och det här badkaret kan jag leva med!

Infomötet hade vi på ett café med ett 20-tal pastorer och ledare. Många är intresserade av att starta skolor. Extra kul var att en av dem som kom var en gamla elever. Varje dag använder han kunskaper han fått från FBS sa han inför alla. Det gjorde mig så glad!

Här är vi tillbaka till Kandy och jag shoppar vaniljstänger och svartpeppar mellan våra inbokade möten. Jag handlade inte hela hinken med svartpeppar utan endast 200 g. Hade lovat att fixa detta så uppdraget är nu slutfört!

Igår var det kontorsdag i Colombo och jag hade dem sista mötena för den här omgången. Skönt att få avsluta med en löprunda!

Nu är det dags att fixa sig lite och åka hem till några vänner på middag!

Syns och hörs!

Kram Annika

Gillar

Kommentarer