Tand, zoom och promenader

Snart, snart är det första advent! Bara två veckor kvar! Veckan som gått har inneburit jobb på förskolan. Så blir det även denna vecka. Är tacksam att jag få jobba och dessutom på en arbetsplats med underbar personal. Kanske är det här min sista vecka sedan får vi se vad som händer. Så är det att vara vikarie!

12-14 november hade FBS och ICCC en zoom-konferens kallad Capstone och det har min man jobbat med i månader. Syftet var bla att "matchmakea" srilankesiska företag med svenska. Så bra det blev! Förhoppningsvis kan vi göra det IRL nästa år och kan ta svenskar till Sri Lanka för ett besök.

Här i Sävsjö så jobbar nu Folktandvården även på lördagar för att hinna ikapp sig. Lite ovanligt att gå till tandis en lördag men bra för då behövde jag inte ta ledigt från jobbet. Väldigt glad för att jag inte hade några hål.

Jag och BÅ försöker att gå en kortare eller längre promenad varje dag så även i lördags. Det fick bli 5:an på elljusspåret och faktiskt kom solen fram lite då och då.

Lite styrketräning på det och sedan kom ett spontanbesök från Borås.

Söndagen gick i familjetema. Först hälsade jag och BÅ på hos min pappa och hans fru Malla. Äntligen tog vi oss tid för att sitta och prata!

Boråsarna drog till min mamma och Jan för en ute promenad.Men det slutade med att även BÅ och jag hamnade där och vi gick x-rundan tillsammans. Vilket många andra bybor gjorde.Hemskt mycket hej! Haha! 11 rätt alla fall!

Väl hemma blev det häng med Ellen och pizza från Sävsjö Gatukök.Tog en som var riktigt spicey för att BÅ skulle känna smaken.

Helgen går fort när man har roligt!

Kram Annika

Gillar

Kommentarer