"Tiden går och vi med den"

När jag jobbade som hemsamarit en sommar så var det en gubbe som alltid sa "tiden går och vi med den". Så sant! Tiden har bara rusat iväg sedan vi kom hem till Sverige och vi hänger bara med.

Jag har jobbat på min gamla arbetsplats lite grann och mest varit på Fritids. En dag hade några tjejer ritat på stenar och jag tyckte dem såg så roliga ut tillsammans. Ett enkelt pyssel.

Vi har haft besök av vår dotter Olivia och hennes man David. Dem var här för att hjälpa oss i arbetet med Det finns hopp och så skulle dem på Simon och Mias bröllop. Vi passade på att gå till kyrkan också.Vi var dessutom första tårthämtare! Vilken ära!

Det är ju också ett stort privilegium att få jobba med Det finns hopp med Sebastian Stakset, Carl-Gustav Severin och Hans Weichbrodt. Min man jobbar med det på heltid och jag på min ledighet. Det är fullt av utmaningar och samtidigt så har vi gjort liknande event förut. Glöm inte att skriva upp i din almanacka 3-7 juli! Det är DÅ det händer!

Stor lycka var det när min man köpte två gymkort och följde med mig till gymmet. Så nu är vi igång igen! Jag har saknat det så otroligt mycket.

Vi har också hunnit och firat Sveriges Nationaldag i ljuvligt sommar väder.

Önskar er en fortsatt trevlig pingst!

Kram Annika

Gillar