Tillbaka

Då har februari startat och jag är tillbaka här på bloggen. Hoppas att allt är bra med er och att januari har varit en snäll månad! För oss har januari varit härlig! Själv har jag jobbat lite mindre och tagit ett vikariat på min gamla arbetsplats så jag är mest i en 1-2:a. Just nu har vi fokus på vintern och pratat om vad som händer med naturen och djuren på vintern. Vi har bla kollat på spår.

Vintern har verkligen ett stadigt grepp om oss här och det är länge sedan jag upplevt så mycket snö och kyla som dem senaste dagarna. Det är så vackert!

Ellen har vi försökt att vara med så klart! Skridskoåkning och pulka är ju ett måste! Titta i bok och fika med morfar är ju mysigt det med!

En lördag var vi ute med några kompisar och åkte fyrhjuling och grillade korv. Blir sugen på att skaffa mig en alldeles egen leksak men det får blir längre fram i livet.

Men det som upptar mest av vår tid nu är att vi ska åka tillbaka till Sri Lanka! Redan nu på lördag så åker vi från Köpenhamn! I över 10 månader har vi varit här i Sverige och det har varit okej men det är på Sri Lanka vi vill vara och jobba. Alla papper, visum och biljetter är nu klara! Men visst allt kan ändra sig igen! Flyg ställs in och saker kan krångla till sig men vi är förhoppningsfulla att det ska hålla hela vägen!

Hörs snart igen!

Kram Annika


Gillar

Kommentarer

Sophie,

Fyrhjuling är så kul att köra, och kan tänka mig ännu roligare i den natur ni var i. så vackert.


Och grattis till er resa tillbaka till Sri Lanka. Helt galet att det redan gått 10 månader sedan ni var där sist.

Jag har slutat blogga på Nouw, tyckte plattformen, eller vad det heter, blev alldeles för slö och långsam, hackade fram o tillbaka och enligt några läsare kunde de inte se bilderna.

Jag har bytt till WordPress nu.

marbellatanten.wordpress.com/
srilankaadventure
srilankaadventure,

Det är min man som har intresse att köra men jag har också börjat att tycka det är roligt.

Har också haft massa strul på den här plattformen få se när jag hinner byta. Vad bra att jag vet var du finns nu då!

nouw.com/srilankaadventure