Tillgänglig och kalas

Det råder förkylningstider och det betyder att jag har mycket jobb, mer än nog ibland. Så här var min torsdag. Jag vaknade 5:45 på ett gruppboende då jag jobbat sovande jour, sedan följde lite arbetsuppgifter innan det var dags att åka hem kl.8. Under morgontimmarna fick jag två jobberbjudande och jag hamnade kl.10 på en förskola. Där slutade jag 13.30, åkte hem och sov en stund och lagade middag. 18:00 blev det bredvidgång på Sävsjö fritidsgård ända till 21:00. Fullt ös alltså!

Men den här veckan startade faktiskt med ett kalas. Inte vilket kalas som helst utan Ellens 1-års kalas. I måndags fyllde hon 1 år och vi fick vara med och gratta henne. Vi som trodde att vi skulle vara på Sri Lanka och missa hennes stora dag.

Det blev tacos för oss vuxna och paketöppning så klart. I paketen var det bla kläder, boll och en snarkande björn men snörena på paketen var roligast.

Det blev ingen tårta utan marängsviss med minimaränger och banan. Mums!

Resten av veckan har ju som redan sagts varit intensiv. Här är jag med på en slöjdlektion som elevstöd och vi tränar oss på att köra symaskin. Körkort i symaskin måste ju alla ha! Har du tagit det i skolan?

Det är dimmiga mornar och kvällar. Under en sen kvällspromenad så tog jag den här bilden på ett lag som tränar fotboll. Önskade att jag fick vara med!

Under veckan har jag också fått kläm på hur vikariesystemet fungerar så nu fyller jag själv i vilka tider på dygnet jag är tillgänglig. Vilket betyder att jag kan se till att få lediga dagar och nätter!

Nu väntar en vecka med mycket jobb på olika platser och jag ska gå bredvid en hel del på fritidsgårdarna i kommunen. Spännande!

Dags att sova! Ha en skön vecka!

Kram Annika


Gillar

Kommentarer