Varför hålla tillbaka?!

Vi har redan börjat! Varför hålla tillbaka något som behövs mer än någonsin? Något positivt och som jag älskar och symboliserar tro, hopp och kärlek. Ljusets högtid i en annars så mörk och tung tid. Jag välkomnar julen tidigare än vad jag brukar göra för att jag/vi behöver det! Den här helgen gick familjen all in.

Fredagen bjöd på kallt men strålande väder med morgonfrost som smyckade allt i ett underbart glitter. Efter jobbet så tog jag en långpromenad och njöt.

På kvällen kom våra barn hem och jag hade förberett ett litet julbord med bla köttbullar, prinskorv och julskinka. Så smaskigt!

Lördagen började med lite julhandel på stan och det fick bli en ny adventsljusstake.

Sedan sattes julspellistan igång och julstöket också. Tjejerna bakade vaniljbullar med saffran i och Ellen tvättade grytunderlägg i tvättmaskinen. Det blev också lite julgodis, mintchokladkola och vit chokladtryffel.

Vi avslutade vårat julstök med pepparkaksbak och i år blev det nya inslaget mini-mini pepparkakor.

Ellen fick ju också vara med på ett hörn men hon åt så mycket deg. Vi passade också på att kolla på lite hockey.

Die Hard 2 - en julfilmsfavorit i vår familj blev slutklämmen på kvällen och då festade vi på allt gottit.

När det blev söndag var hela gänget tvungna att åka tidigt tillbaka till Borås och Göteborg. Själv så latade jag mig och åt en sen julbordfrukost. Helgerna går så fort, särskilt om man har det roligt!

Ha en fortsatt bra vecka! Jula på nu!

Kram Annika

Gillar

Kommentarer